luni, 24 martie 2008

De-ale fotbalului

Am vazut meciul ala cu Rapidul. Steaua a parut in deriva, dar in niciun caz nu ca o echipa pierduta. Rapidul a dat un gol, bravo lor, dar nu a aratat nimic special in joc. Steaua a atacat constant, dar steril.

Deaconu a primit o bricheta in cap. S-a lasat costernat in jos, probabil ca tamplele ii tzatzaiau mai putin vibrant decat fundul. E incredibil ce se intampla, si-a zis probabil. S-a clatinat ridicandu-se, a privit puhoiul furibund care arunca cu orice ii venea la mana. A dat un ultimatuum in timp ce isi pipaia cucuiul, iesit ca o ciuperca dupa ploaia de brichete. Ii batea inima parca mai tare cand a vazut ca nu l-a luat nimeni in seama.


Cateodata un fluierat inseamna trei puncte, cateodata inseamna un loc mai sus in clasament, cert e ca mereu aduce sfarsitul a ceva. De data asta, sper ca vorbim despre sfarsitul unei epoci in care vandalismul este prima voce pe stadioane, in care esti scuipat, injurat, lovit, imbrancit etc.


Ieri seara, Rapidul a intalnit Steluta din Buzau si din pacate, nu a dovedit nimic mai mult decat in meciul de joi. Spre deosebire de atunci, acum nu au mai avut nicio scuza. Si au pierdut iarasi 3 puncte. In fond, UEFA nu e o contraperformanta; iar Romania are nevoie de cat mai multe puncte din competitii.


Badea a marcat golul victoriei unui joc sters. A intrat in locul defectului Nicolita, dar nu a aratat prea multe pe parcursul reprizei. Insa, o singura sclipire a fost suficienta pentru a face diferenta. A trecut mingea printre doi aparatori care probabil asteptau nerabdatori fluierul final, a sutat sec si a bagat-o in ate. 2-1

CFR a pierdut neasteptat. Gurile rele spun ca dintr-o penalty inventat, desi pe reluarile tv se vede altfel. Intr-adevar, se putea trece cu vederea, a fost acordat destul de usor, dar... de ce nu? De ce trebuie iertata o echipa si infierata o alta? Ai gresit platesti iar acel picior aparut in ultima instanta a frant aripile liderului. Poli se incoroneaza ca si calaul granzilor si mai noteaza o victorie pe raboj. Ce ar insemna Liga lui Mitica fara Poli Iasi?

Si daca tot nu e evident ca Steaua e deja campioana, atunci ar trebui sa ascultam google-ul, cel care le stie pe toate:

Un comentariu:

Poze nunta Antonia spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare